SZINTFELMÉRÉS:
Online angol
Online francia
Online magyar
Online német
Online spanyol
 
JELENTKEZÉS::
(1) 269 5531
  (20) 368 1748

info@babilon-
nyelvstudio.hu

  Nyitvatartásunk:
  H-Cs 9:30-17:30
  P 9:00-15:00

Facebook oldalunk
VISSZAJELZÉS:
tanfolyamról
   
 
A BABILONBAN MINDIG TÖRTÉNIK VALAMI!
Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként akcióinkról, programjainkról!
 
  
ANGOL PICIKNEK ÉS KICSIKNEK — SZAKMAI HÁTTÉR

Új játékos angol nyelvi fejlesztő programunkat ismertetjük, melyet 1-3 éveseknek (Picik) és 4-6 éveseknek (Kicsik) indítottunk.

Miért fontos a korai megismerkedés egy idegen nyelvvel?

A kisgyerekek ösztönösen sajátítanak el egy nyelvet: teljesen nyitottak, nem csodálkoznak el azon, hogy egy ismert dolgot most másképpen nevezünk. A szülővel közös játékok, mondókák és dalocskák spontán módon motiválják őket arra, hogy anyanyelvükhöz hasonlóan, egy idegen nyelven is elsajátítsák az első fogalmakat. A játékok segítségével lassan rájönnek a nyelv logikájára is. Ebben a korban nyoma sincs tanulási görcsöknek és szorongásoknak. A kisgyerekek természetesnek fogadják el, hogy egy-egy tárgyat többféleképpen is meg lehet nevezni. Ugyanakkor különös képességük készen áll arra, hogy bármilyen hangot utánozzanak, így a kisgyerekkorban tanult idegen nyelvi kiejtés akár tökéletes is lehet.

Két dologra építünk foglalkozásaink alkalmával:
A gyermekek velük született kíváncsiságára és a szüleik iránti bizalomra.

Mi a nyelvi foglalkozás célja?

A kisgyerekek egy nagy játéksorozat folyamán ismerkednek a célnyelvvel. A korosztálynak megfelelő tevékenységek közben vezetjük be őket az új nyelv szókincsébe. Olyan lehetőséget teremtünk a számukra, mely ismerős - számukra biztonságérzetet adó környezetben - új ismereteket nyújt. A gyerekek élvezik a koruknak megfelelő játékokat, dalokat, versikéket és mondókákat. A kisgyerekek idegen nyelvi értési szintje a mutogatós mondókákkal rendkívül gyorsan fejlődik. Az első időben saját testrészeikre, egymásra, majd képekre, játékokra mutatva komoly szókincset lehet elsajátítani. A cselekvések, cselekvéssorok sok mozgásra adnak lehetőséget. Mindig lesz olyan gyerek, aki megérti, mit „kell” csinálni, a többiek pedig utánozzák, s előbb-utóbb mindenki megérti, miről van szó.
Emellett a foglalkozások tartalmának irányítása is idegennyelven történik.

Tudományosan igazolt tény, hogy születéskor olyan fonetikai készletük van gyermekeinknek, amely lehetővé teszi, hogy bármely nyelv bármely hangját megszólaltassák. Ezt a lehetőséget érdemes megragadni: foglalkozásainkon anyanyelvi tanárok segítségével megteremtjük a tökéletes kiejtés alapjait.

Hány éves kortól érdemes jönni?

Két korosztálynak szervezünk foglalkozásokat:
Piciknek
(1-3 éveseknek):
A foglalkozások kizárólag szülőkkel együtt látogathatók. A szőnyegre zoknival, vagy házicipővel lehet lépni.
Kicsiknek
(4-6 éveseknek):
A gyerekek önállóan vesznek részt a foglalkozásokon, a kísérőket pedig ingyenes kávésarok és internetezési lehetőség várja. A városban ügyintézésre is jól használható ez az idő.

Milyenek a foglalkozások?

Picik
(1-3 éves kor):
Tudatos tanításról ebben a korban nem lehet szó, ezért fontos hangsúlyoznunk, hogy a gyermekeknek feladatuk nincs, és elvárás sincsen velük szemben. Játszószobánkat úgy alakítottuk ki, hogy a foglalkozás ideje alatt bármikor be lehessen kapcsolódni, de ha valaki elfárad, nyugodtan lehessen játszani a teremben elhelyezett játékokkal. Semmi nem kötelező, minden szabad, ami jól esik.
Kicsik
(4-6 éves kor):
Kor szerint különböző csoportokban ismerkedünk meg Little Bugs vagy Hippo és barátainak kalandjaival. Cambridge, MacMillan és más neves kiadók által készített gyermektanító csomagok adják a tananyag gerincét, melyet nyelvstúdiónk saját eszközeivel és oktatási anyagával egészített ki és fejlesztett tovább. Sok dal, játék és mondókák állnak a középpontban.

Kik vezetik a foglalkozásokat?

Nyelvstúdiónk anyanyelvi és diplomás tanárai, akik lelkesen foglalkoznak gyerekekkel.


Mikor vannak a foglalkozások?
A foglalkozások időpontjait ide kattintva tekintheti meg. 

Kínálatunk diákoknak

Diákok

 

Kínálatunk egyetemistáknak

Egyetemisták

 

Kínálatunk vállalatoknak

Vállalatok

 
Learn Hungarian
Learn Hungarian


 
Kínálatunk társravágyóknak

Társravágyók

 

Kínálatunk senioroknak (50+)

Szeniorok (50+)

 
 
© Babilon Nyelvstúdió
Adatvédelmi politika és felhasználási feltételek
Nyilvántartási szám: 01-0290-04
info@babilon-nyelvstudio.hu