Vezetői hallgatók ajánlása és referenciák


Sok sikertelen angoltanfolyamon túl úgy gondoltam, hogy még egyszer nekirugaszkodom a tanulásnak. (Lehet, ha tíz évvel korábban találkoztunk volna, akkor több kárt tudtak volna tenni az angol “nemtudásomban”…) A legfontosabb célomat elértem: azt szerettem volna, hogy üzleti partnereimmel gátlások nélkül tudjak beszélni, s az egyhónapos intenzív tanfolyam végén valóban az angolul történő megszólalási magabiztosságom szempontjából éreztem a legnagyobb haladást. Ez talán annak is köszönhető, hogy párhuzamosanfoglalkozott velem egy angol- és egy magyar anyanyelvű tanár. Mindemellett Önökről – mint tanárokról és emberekről – is jó emlékeket őrzök.

Sterk Pétera Szonda-Ipsos vezérigazgatója

…amikor az ember egy ilyen idő- és energiaigényes dologra szánja rá magát, hogy napi tizenórás munka mellett nyelvet tanul, akkor nyilván eredményt akar elérni. Nos, én el tudtam érni. A tudás megfelelő szintjére bizonyíték, hogy azóta a Renault egy olyan cégénél dolgozom, ahol a munkanyelv az angol. Ehhez olyan tanárok kellenek, akik nem csak hogy rendelkeznek a megfelelő tudással, de azt és az oktatás stílusát, rendjét és időpontját az oktatandó személyhez képesek alakítani. Egy vezető időbeosztása, terhelése eléggé változó tud lenni és ehhez alkalmazkodni kell. Szerintem a Babilonról szólva a szaktudás mellett ez, azaz a rugalmasság a másik kulcsszó.

Maróthy MiklósA Renault Hungária korábbi kereskedelmi igazgatója, a Renault Horvátország vezérigazgatója

A nyelvtanulás nálam szenvedély. Korán kezdtem és remélem, soha nem fogom befejezni, hiszen a hazai környezetben élve a tanultakat csak így lehet megőrizni, fejleszteni. Ehhez bizonyos szint felett már nem csak tanárra, hanem társalkodó partnerre van szükség, és ebben volt segítségemre az elmúlt huszonöt évben a Babilon, tanult- és anyanyelvitanáraival. Olyan nyelvi kaleidoszkópot adva nekem, amelynek sok színes mozaikjáról ma is tudom, hogy kitől kaptam.

Surányi Péteraz autó k2ttő folyóirat főszerkesztője

Nagyon hasznosnak találtam a nyelvórákat. A rugalmas, személyre szabott tematika alkalmazkodott az igényeimhez. A haladás intenzitását csupán az angol tanulásra fordítható időm, energiám befolyásolta – jó érzés volt megélni, hogy csak rajtam múlik…

dr. Bönöczk Pétertudományos főmunkatárs, projektvezető Richter Gedeon Rt.